Welke jongenskleding is in de trend?

Gepubliceerd op: 2 februari 2023

De kledingtrends voor jongens veranderen snel, maar dit seizoen zijn er enkele specifieke stijlen en stukken die populair zijn. Hieronder bespreken we de belangrijkste kledingtrends voor jongens in 2021.

 

Sportieve kleding

Sportieve kleding blijft populair onder jongens en het aanbod van sportieve stukken is groter dan ooit. Van trainingsbroeken tot joggingpakken en sneakers, deze kledingstukken kunnen nu gemakkelijk worden gedragen buiten het sportveld. Bovendien zijn er steeds meer merken die high-tech materialen gebruiken om deze stukken comfortabel en ademend te maken.

 

Casual streetwear

Casual streetwear is ook een groot deel van de kleding trend voor jongens. Dit betekent simpele, comfortabele kleding zoals T-shirts, hoodies en jassen. Deze stukken zijn ideaal voor elke gelegenheid, van school tot vrije tijd. Bovendien zijn er veel verschillende prints en patroontjes beschikbaar, zodat jongens zich kunnen uiten door middel van hun kleding.

 

Denim op zijn best

Denim is en blijft een populaire stof onder jongens. Of het nu gaat om spijkerbroeken, jassen of shorts, denim is een veelzijdig materiaal dat gemakkelijk kan worden gedragen en gecombineerd met andere stukken. Dit seizoen zijn er verschillende wassingen en stijlen beschikbaar, waaronder licht vervaagde en donkere wassingen.

 

Kleurrijk en opvallend

Jongens zijn niet bang om op te vallen en deze trend laat dat zien. Kleurrijke en opvallende stukken zijn nu beschikbaar, waaronder fluorescerende T-shirts en opvallende prints. Dit is een leuke manier voor jongens om zichzelf uit te drukken en te laten zien wie ze zijn.

 

Accessoires maken het af

Accessoires maken de outfit compleet en dit geldt ook voor jongens. Baseball petten, zonnebrillen, sieraden en horloges zijn enkele van de populairste accessoires. Het is een eenvoudige manier om de outfit op te vrolijken en persoonlijk te maken.

 

Conclusie

Er is een groot aanbod aan kleding trends voor jongens in 2023, van sportieve kleding tot kleurrijke en opvallende stukken. Jongens kunnen zich uitdrukken door middel van hun kleding en hun eigen stijl creaties. 

 

Meer lezen?